Tante Jules is 96 geworden

en zou vandaag 97 geworden zijn

van Antoinette (Netty) and Anita - Canada

Jules,

(Pardon als mijn Nederlands niet helemaal goed is, ik was pas 1,5 jaar toen ik naar Canada kwam en moet google translate gebruiken.)

Mijn moeder, Antoinette (Netty) en ik, Anita, dachten onlangs aan je, en dus keek ik op internet en ontdekte deze mooie website die voor u was gemaakt. Hoewel we uw verjaardag hebben gemist, willen we toch graag onze felicitaties doorgeven dat u dit jaar 95 jaar bent geworden!

Onze familie heeft door de jaren heen zoveel fijne herinneringen gehad aan bezoeken met u. Ik ontmoette u voor het eerst in 1971, toen u naar Nova Scotia, Canada kwam. Ik herinner me al het gelach in ons huis die zomer. Mijn ouders, Antoinette en Harry, zagen u in 1972 toen ze op vakantie gingen naar Nederland, en toen ging ik in 1974 met hen mee op weer een reis om het gouden huwelijk van mijn grootouders te vieren. Ik meen me te herinneren dat ik van een fondue genoot en later de eenden voerde bij de vijver tegenover u appartement.

In 1999 bezocht u Canada opnieuw, dit keer in British Columbia. Mam herinnert zich dat een groep van jullie met de auto door BC reisde, en u zei plotseling dat u een beer had gezien. Niemand geloofde u; u had geen beer kunnen zien omdat u gezichtsvermogen niet zo goed was ... maar mijn vader vertraagde de auto en u had gelijk, er was een beer! "Ha", zei u "Het debieltje heeft het goed gezien!" Oh wat lachten ze daar allemaal om. In 2002 hebben mama en papa voor het laatst naar Nederland gereisd, en hebben ze samen met u kunnen genieten van een leuk bezoek in uw nieuwe appartement in Hoorn.

Hoewel papa er niet meer is om u het beste te wensen (hij is overleden in 2017), gaat het nog steeds goed met mama. Ik heb haar deze website laten zien en ze wilde er zeker van zijn dat ik u vertel dat zij, en ik, wensen u het allerbeste en met de hoop voor nog veel, veel meer goede jaren!

Liefs van Antoinette en Anita - Canada